Most viewed

Ready for a real deal? We encourage you to read our updated privacy policy and cookie policy X do not click me or you'll be permabanned...
Read more
Samletest, tiden da du mtte ut med mange tusen kroner for en OK skjerm p over 30 tommer, er definitivt over. Se test brbar. Webbredaktör, andreas Thors..
Read more

Telenor bredbandsbolaget rabatt


telenor bredbandsbolaget rabatt

av deras säljare, och erbjudandet lät bra, s vi valde att byta frn Telia till Bredbandsbolaget. Vi har fortfarande inte blivit kontaktade av Skanova för att boka in en tid, s problemet är ju lngt ifrn löst. "Nu ska de kunna köpa allting p samma ställe. Och det ska vara enkelt att vara kund hos oss, säger Mats Almgren. Nu samlar Telenor allt under samma hatt. Av TT, publicerad:, 05:31, bredbandsbolaget försvinner, i alla fall som namn. Nytt försök 2 maj, men samma besked, vi fick vänta och. Vi ringde igen mndag 30/4, d visade det sig att deras fiberleverantör, Skanova, hade kopplat om oss i stationen, men utan att kontakta oss, men det skulle lösa sig snarast.

Detta innebär en rad fördelar för dig som bor. Bland annat supersnabbt bredband och ett stort. För dig som är privatkund hos Telenor. Kan jag f rabatt p bredband och t v nu?

Även Glocalnet omfattas av sammanslagningen. Mats Almgren berättar att företagskunderna kommer erbjudas samma typ av kombination som privatkunderna, med skillnaden att tv istället ersätts av wifi. S vill ni ha en bra leverantör av bredband hem, som tminstone klarar av att leverera, väl ngon annan än Bredbandsbolaget. Det var reklamerat och felanmält till Skanova. 8 maj, nu börjar vi ledsna, och berättade för Bredbandsbolaget att det här kommer att publiceras här om nätet inte funkar för 12:00 den 9 maj.

telenor bredbandsbolaget rabatt

Bryggselv registrer rabattkode
Gobabygo rabattkode
Nots rabatter


Sitemap